avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Modalitate de contabilizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Modalitate de contabilizare

o firma doreste sa promoveze un PFA. PFA-ul a inventat un aparat (folosindu-si toti banii personali) si nu isi poate permite sa plateasca firma pentru promovare/marketing. Firma as dori sa ajute acest PFA si ar dori sa afle o modalitate prin care ar putea sa isi scada aceste cheltuieli (video-uri profesionale postate pe youtube cu acest aparat si eficacitatea lui, postarea acesti aparat pe website-ul firmei care ofera comenzi online, etc.
Orice sfat este bine venit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 11:08, 25 Octombrie 2015
O firma nu poate promova alta firma sau PFA.Isi poate promova doar propriile produse /servicii.Singura modalitate este donatia ,dar cheltuiala este nededcutibila.Sau poate PFA poate oferi in contrapartida anumite servicii firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica inselatoare? alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am comandat de la un magazin online 3 produse. In momentul comenzii informatiile despre stocul disponibil nu apareau pe pagina produselor. Dupa ... (vezi toată discuția)
Cont pfa > srl elena_cc elena_cc Sunt PFA si am si un SRL. Ma ocup cu marketing online. Promovez servicii/produse online, si primesc comision pe baza de performanta. In fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare publicitate pe website Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat Buna ziua! Sunt PFA si am un magazin online (4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Pentru a vinde spatiu ... (vezi toată discuția)