avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contract superficie, plata TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contract superficie, plata TVA

Buna ziua,inchei un contract de superficie cu o persoana fizica care imi da voie sa construiesc un bloc pe terenul ei.Mentionez ca sunt persoana juridica platitoare de Tva.In urma acestui contract am convenit sa-i platesc o suma de bani pt.inchirierea terenului respectiv.Factura pe care o va emite catre mine acea persoana fizica o emite cu TVA,adica voi plati si tva la inchiriere?Eu stiu ca e fara TVA(operatiune scutita).Multumesc anticipat pt.raspunsul dat .

Alte discuții în legătură

Patru contracte de superficie te fac platitor de tva? iacobcristian iacobcristian Detin (Persoana fizica) un teren in suprafata de 10 Ha si doresc sa il dau in superficie catre 4 firme distincte in acelas timp (adica in aceeasi zi la notar ... (vezi toată discuția)
Tva la arenda cata8 cata8 Am si eu o problema .O societate comerciala platitoare de tva are un contract de arenda cu o alte societate comerciala platitoare de tva pentru suma de 150 ... (vezi toată discuția)
Factura Iael Iael As vrea sa intreb daca emiterea facturii (in activitatea de prestari servicii ) catre beneficiar -persoana fizica si semnarea acesteia de catre client ... (vezi toată discuția)