avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Echivalare functii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Echivalare functii publice

Momentan sunt angajat ca si functionar public grad principal (vechime in noua functie e de aprox 2 ani). Anterior am fost angajat ca si functionar public intr-o institutie ce a fost desfiintata avand urmatoarea vechime functiona public superior 2013 - 2001 , functionar public clasa I 3a 2001-1999 si comisar principal 1999-1998 . Doresc sa particip la un concurs de promovare in grad (superior) dar angajatorul nu imi acdepta dosarul pentru ca nu indeplinesc conditia de 3 ani ca vechime in fuctie. Vechimea intr-o functie superioara celei cereute pentru promovarea in grad nu e suficienta ? Care este echivalarea functie din clasa I 3a cu functiile actuale sau a comisarului principal (anterior lg188/1999)
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2015
tridami, utilizator

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional functionar public nikk2008 nikk2008 -Buna ziua , incepand cu data de 02.06.2014 , D.G.R.F.P. Bucuresti organizeaza concurs de promovare in grad profesional imediat superior celui ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad principal PRUNA CORINA PRUNA CORINA am vechime de 5 ani si 7 luni pe functia de cons. juridic .Un an am fost pe functie publica ,grad asistent, doi ani pe functie contractuala,din 2010 din nou pe ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face daca nu s-a efectuat evaluarea performantelor profesiona ContSters92042 ContSters92042 Bua ziua! Lucrez in administratie public de aprox. 9 ani.Din cauza neefectuarii evaluarilor profesionale, nu am fost promovata in treptele superioare de ... (vezi toată discuția)