ContSters30487 
	    	Utilizator

ContSters30487 
	    	Utilizator	    

Lisa_38 
	    	Utilizator

Lisa_38 
	    	Utilizator	    

ContSters30487 
	    	Utilizator

ContSters30487 
	    	Utilizator	    

Casa a fost construita in timpul casatoriei, dar pe terenul lui.Constructie e comuna , iar dumneavoastra exercitati doar un drept de superficie asupra terenului .
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 infoadrian	                   

Buna ziua,
Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. 
In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)
	                    infoadrian	                   

Buna ziua,
Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. 
In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)

zeciualex	                   

pot sa cer evacuare fostei sotii daca ea a introdus actiune de partaj pe casa mea dobandita inainte de casatorie? (vezi toată discuția)
	                    zeciualex	                   

pot sa cer evacuare fostei sotii daca ea a introdus actiune de partaj pe casa mea dobandita inainte de casatorie? (vezi toată discuția)

tundyuta	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare pt fratele meu care e in divort,a ramas cu un  copil in grija pana se finalizeaza si sa speram ca va ramane la el,caci cea care ... (vezi toată discuția)
	                    tundyuta	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare pt fratele meu care e in divort,a ramas cu un  copil in grija pana se finalizeaza si sa speram ca va ramane la el,caci cea care ... (vezi toată discuția)