avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchirierea spatiilor comerciale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchirierea spatiilor comerciale

Am dori sa cunoastem ce clauze putem insera in contractul de inchiriere a unui spatiu comercial, pentru ca proprietarul, in caz de neplata a chiriei de catre chirias, sa poata rezilia rapid contractul si sa evacueze chiriasul rau platnic.

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de inchiriere spatiu comercial intre doua societati trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Care ar trebui sa fie clauza specificata intr-un contract de inchiriere spatiu comercial intre doua s.r.l.uri, ca in caz de neplata a chiriei, ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)