avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal accident

Buna ziua,

Vreau sa stiu clar, daca in cazul unui accident in care au fost implicate 3 masini, politistul are obligatia sau nu de a da o copie a procesului verbal, daca accidentul face obiectul unor cercetari penale. Una din cele 3 persoane, mai exact ultimul sofer, intrand in mine, s-a si lovit de airbag, deci s-a victimizat singur, a cerut sa mearga la spital; lui i s-a deschis un proces verbal, care am inteles ca se si anuleaza de catre instanta? Sau cum e.
Politia a intocmit un PV, dar nu ne-a dat nimic, nici copie, nici uneia din parti, spunand ca asa e la accidente din astea cu dosar penal, ca nu se da PV.
Au zis ca daca erau implicate doar 2 masini, atunci da, dar asa nu. Au dreptate?

Exista lege in sensul asta? Ca eu n-am gasit

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Probleme intr-un accident de masina cu victime mogoal3x mogoal3x buna ziua, nu stiu cum sa incep.... saptamana trecut am avut un mare ghinion ma aflam in trafic la trecere de pietoni am incetinit masina am lasat sa treaca ... (vezi toată discuția)