avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile PFA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile PFA

Buna ziua,
Am un PFA (alte activitati sportive, mai exact sunt arbitru de fotbal), doresc sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile pentru infintarea unei scoli de dezvoltare continua a arbitrilor de fotbal, si ce masura/program pot accesa.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Finantele nu vor sa ma inregistreze relu1977 relu1977 Conform codului fiscal la articolul 46 punctul 23 -Sunt considerate venituri din profesii libere acele venituri obţinute din prestări de servicii cu caracter ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pt o baza sportiva ionutmurgulet83 ionutmurgulet83 Buna ziua. Am o baza sportiva ce consta in teren de fotbal sintetic acoperit cu balon presostatic , vestiare , dusuri si cafe bar. Pot accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)