avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EXECUTARI SILITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EXECUTARI SILITE

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva bancii sau a recuperatorilor care au preluat creanta.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de avocat Cerpaz Elena , Avocat 09:47, 4 Noiembrie 2015
daca au trecut 15 zile de la comunicare a executarii silite ,cam nu puteti face nimic decat sa acceptati executarea .
eu nu am inteles situatia dvs. ati fost institata ca veti fi executa silit sau ati primit somatia ca sa inceput executarea silita?
Am primit intr-an plic urmatoarele: SOMATIE+INCHEIERE CHELTUIELI+INCHEIERE DE INCUVIINTARE+TITLU EXECUTORIU
dvs puteati contesta in 15 zile dar daca nu ati facuto ,nu mai puteti contesta si prin nedepunearea contestatie se prezuma ca ati acceptat executarea silita asa cum este descrisa de executor si sumele care sant in cuprinsul actelor.
consultati un avocat ca sa va lamureasca mai bine,si nu va costa mult
In cazul in care se executa un contract de credit trebuie sa stiti ca de regula acestea contin clauze abuzive referitoare la comisioane (cel mai des de administrare dar si altele) si la modul de percepe a dobanzii. Acestea pot fi contestate in instant fie printr-o actiune separate fie printr-o contestatie la executare.(editat)In ceea ce priveste termenul de formulare a contestatie la executare acesta este de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de actul de executare pe care il contestati. Toate cele bune.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Din pacate au trecut cele 15 zile dar, aveti dreptate, am niste comisioane de administrare uriase. Daca actionez banca in instanta ce se intampla cu executarea silita instituita de catre recuperatori? Mentionez ca banca respectiva ( ABN AMRO) nu mai exista, a fost preluata de RBS si acasta la randul ei cred ca de Tiriac.

Alte discuții în legătură

Ocpi - ridicare ipoteca _Ali _Ali Buna ziua, Am achizitionat un credit ipotecar la banca ABN Amro in 2007. Aceasta banca a fost preluata de catre RBS care la randul ei a fost preluata recent ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu bumbaf bumbaf Buna ziua . Acum 10 ani am facut un credit de 5000 euro la Abn amro bank am platit 3 ani acest credit timp in care banca a fost vanduta catre RBS bank am ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat raulTM raulTM BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI! IN 2005 am luat un credit pe 4 ani in valoare de 5000 euro de la ABN (care s-a vandut) si am achitat ratele pana in 2007 cand ... (vezi toată discuția)