avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Administrator nerezident - cetatean Non Ue
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Administrator nerezident - cetatean Non Ue

In cazul unui administrator nerezident, cetatean Non UE, asigurat in sistemul respectiv de pensii si sanatate, care realizeaza venituri pe teritoriul Romaniei (indemnizatia de administrator), dar nu locuieste niciodata aici, ce contributii trebuie sa plateasca? Este suficient sa retin decat impozitul de 16%?
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Pfa in romania, cetatean strain nerezident tsg tsg Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce impozit si alte contributii trebuie sa plateasca un cetatean strain, nerezident , inregistrat ca PFA in Romania care ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru nerezidenti care obtin venituri din chirii. ContSters320921 ContSters320921 Ma adresez la Dvs. pentru un ajutor ca sa clarific situatia mea privind cererea de plata CASS. In primul rand, mentionez ca sunt un cetatean roman, ... (vezi toată discuția)