avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon infrumusetare

Buna seara, ideea mea de afacere este sa imi deschid un salon de infrumusetare la parterul unui bloc si asi avea nevoie de cateva raspunsuri.
Ideea este ca vreau sa cumpar un apartament cu 3 camere la parterul unui bloc si asi dori sa stiu pot sa imi deschid acolo salonul.
Trebuie sa il transform in spatiu comercial? Pot transforma o singura camera in spatiu comercial sau trebuie trecut tot apartamentul? Si cam ce taxe ar trebui sa platesc la primarie.
Ce imi recomandati sa deschid PFA, II, IF sau SRL(microintreprindere)? Care ar fi cel mai avantajos? Mentionez ca voi angaja inca doua persoane pe langa mine
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
boby_zb, utilizator

Alte discuții în legătură

Transformare apartament in spatiu comercial boby_zb boby_zb Buna seara, detin un apartament la parterul unui bloc cu doua etaje, si asi dori sa stiu care sunt etapele transformarii lui din apartament in spatiu ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru pt activitati de manichiura, pedichiura PMDiana PMDiana Buna seara, doresc sa deschid un punct de lucru, pt activitati de infrumusetare gen manichiura - pedichiura intr. un apartament cu 2 camere la parterul unui ... (vezi toată discuția)