dida5801 
	    	Utilizator

dida5801 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu, utilizator
 Adam Grecu, utilizator 	
			 dida5801 
	    	Utilizator

dida5801 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Mirela Cristea	                   

Pot angaja in calitate de presedinte , pe baza de contract prestari servicii, un contabil autorizat ( PFA ) pentru evidenta contabila a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
	                    Mirela Cristea	                   

Pot angaja in calitate de presedinte , pe baza de contract prestari servicii, un contabil autorizat ( PFA ) pentru evidenta contabila a asociatiei de ... (vezi toată discuția)

teo30967	                   

intr-o asociatie de proprietari contabilul nu poate avea si functia de casier?
eu stiu ca cei doi sunt salariati, activitatea contabilului e verificata de un ... (vezi toată discuția)
	                    teo30967	                   

intr-o asociatie de proprietari contabilul nu poate avea si functia de casier?
eu stiu ca cei doi sunt salariati, activitatea contabilului e verificata de un ... (vezi toată discuția)

Amalya29	                   

Buna ziua, pentru o asociatie de proprietari cu 30 de apartamente, avem un presedinte al asociatiei de proprietari, un cenzor si un expert contabil (printr-un ... (vezi toată discuția)
	                    Amalya29	                   

Buna ziua, pentru o asociatie de proprietari cu 30 de apartamente, avem un presedinte al asociatiei de proprietari, un cenzor si un expert contabil (printr-un ... (vezi toată discuția)