avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se completeaza registrul de casa?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se completeaza registrul de casa?

Buna ziua,
1. As dori sa-mi spuneti cum trebuie completat registrul de casa daca depun banii la banca la sfarsitul zilei. In acest caz, cand si cum se consemneaza in registrul de casa depunerea banilor?(in ziua depunerii sau in cea urmatoare?)
2. Atunci cand platim un furnizor cu banii scosi din casa de marcat, este suficient ca document justificativ chitanta emisa de furnizor sau trebuie pe langa aceasta si o dispozitie de plata?
Cel mai recent răspuns: sederato , utilizator 19:55, 16 Octombrie 2015
In ziua cand ii depuneti, inainte de a face soldul zilei, treceti si acea plata (depunere numerar in cont) prin contul 581.
Chitanta e de ajuns.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Marcare sume in casa de marcat loricazacu loricazacu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu urmatoarea speta: In data N soldul cu care inchei registrul de casa este de 10.005 lei. 10.000 ... (vezi toată discuția)