situatia este in felul urmator:
fetita noastra s-a imbolnavit. Am fost la o clinica particulara din Bucuresti la consult. Ni s-a dat un diagnostic si o foaie cu diagnosticul, spre a servi mamei la medicul de familie pentru concediu. Pe acea foaie era specificat ca se recomanda ca mama sa stea acasa cu copilul.
Am sunat la medicul de familie dar era in concediu. Ni s-a comunicat sa mergem la alt doctor, un coleg de-al medicului de familie. Sotia s-a prezentat acolo si a incercat sa explice situatia dar acest medic nu a vrut sa ii dea concediu medical de ingrijire a copilului fara a consulta si el copilul.
Cum este pana la urma? Trebuia sa dea medicul ce a consultat copilul concediu sotiei? daca acesta nu i-a dat, medicul de familie este obligat pe baza acelui document ( de la clinica particulara cu diagnostic si recomandare) sa dea concediu medical de ingrijire a copilului sau nu?
Foaie de boala
ale2012
buna ziua.azi dimineata am fost la doctor pentru ca ma simt foarte rau si sunt racita,la care mia dat concediu medical de 7 zile am intrebato daca nu ma simt ... (vezi toată discuția)