avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... formular european S1
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

formular european S1

Buna ziua!
Situatia este asa : doresc sa-mi adaug sotia pe asigurarea mea sociala din Franta. Se cere formularul S1, pe care CNAS Romania nu il poate elibera intrucat ea nu mai figureaza ca asigurat din moment ce a incetat munca la momentul plecarii.
Exista vreo modalitate de a obtine o adeverinta de neasigurat, care sa convina CPAM Fr in afara de acest S1!
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obtinere formular s1 (e106) de la cnas Berbecut Berbecut Buna ziua, Intentionez sa emigrez in Suedia iar pentru a obtine person nummer-ul (ID card) din aceasta tara trebuie sa depun o serie de documente la Agentia ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formular e 104 Liviu P Liviu P Buna ziua, Soacra mea pensionara a muncit mai mult de 35 de ani in Romania. Avand o problema grava de boala, am luat-o sa stea la noi in Germania. Detine ... (vezi toată discuția)