avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN 7311 pentru realizare de site-uri?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN 7311 pentru realizare de site-uri?

Salut! Am o întrebare. Este bun codul caen 7311 pentru realizarea de site-uri simple? Nu am gasit decât descrierea codului, iar acolo pare că acoperă realizarea de "site-uri de afişare" (dacă se referă cumva la site-uri web).

7311 Activitati ale agentiilor de publicitate Aceasta clasa include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia. Aceasta clasa include: -crearea si realizarea campaniilor publicitare: -crearea si plasarea reclamelor in ziare, periodice, la radio si televiziune, pe Internet si alte mijloace ddd dd media -crearea si plasarea reclamelor in aer liber, de exemplu afise, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor si aplicarea de colante publicitare pe masini si autobuze -publicitatea aeriana -distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor -creare de standuri, structuri si site-uri de afisare -desfasurarea campaniilor de marketing si a altor servicii publicitare in scopul atragerii si retinerii clientilor -promotii de produse -activitati de marketing prin punctele de vanzare -publicitate directa prin posta Aceasta clasa exclude: -tiparirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819 -productia de mesaje comerciale pentru radio, televiziune si film, vezi 5911 -activitati de studiere a pietei, vezi 7320 -fotografii publicitare, vezi 7420 -organizarea de conferinte si expozitii comerciale, vezi 8230 -activitati de expediere prin posta, vezi 8219

Multumesc anticipat ! :)

Alte discuții în legătură

caen 479 si 7311 laora10 laora10 Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce cod caen ar putea fi autorizat pentru o activitate ... annahm11 annahm11 Buna seara! Ce cod CAEN ar putea fi autorizat pentru o activitate de promovare anunturi ale clientilor pe o pagina web? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 asover asover care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod? (vezi toată discuția)