avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primesc hotararea prin posta de la Curtea de Apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primesc hotararea prin posta de la Curtea de Apel?

Am dat Casa de Pensii in judecata ,am castigat ,am primit acasa prin posta faptul ca am castigat la judecatorie ! Mai tarziu ei au facut apel iar atunci avocata mi-a cerut hotararea primita prin posta de la judecatorie ca s-o trimita la Curtea de Apel impreuna cu intampinarea (asta mi-a cerut avocatul)
Nu m-am prezentat la apel dar pe net am vazut ca am castigat ! Apelul a avut loc pe data de 10.09.2015 si nici pana-n ziua de azi nu mi-a ajuns nimic acasa !
Nu-mi vine hotararea prin posta?EU cu ce fac dovada la Casa de Pensii pentru recalculare?
As avea mare nevoie de ajutor din partea dvs,eu nu mai am nici hotararea de la Judecatorie,si niciun act de la Curtea de Apel,deci,ce sa fac,sa merg acolo si sa le spun ca am castigat contra lor si sa-mi faca o relcalculare?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Mihaitzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaitzu , utilizator 18:23, 27 Octombrie 2015
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati Curtii de apel sa vedeti daca s-a motivat decizia.
Dupa ce va fi motivata decizia si dosarul retrimis la Tribunalul unde s-a judecat fondul, mergeti la arhiva, formulati o cerere de xerografiere a sentintei si deciziei. Mergeti si platiti doua taxe a 5 lei pentru legalizarea celor doua, formulati cerere de legalizare si depuneti-le la registratura tribunalului.
Pentru a evita pierderile de timp si nervii va sfatuiesc sa va adresati avocatului care v-a sustinut cauza si, contra unui onorariu, va va face el toate acestea.

ATENTIE, instanta initiala a fost TRIBUNALUL nu JUDECATORIA!
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc frumos pentru ca v-ati alocat din timpul dvs sa-mi raspundeti !
Bunica mea(ca de ea este vorba) a facut doar ce i s-a cerut din partea avocatei ! Astazi am sunat avocata si mi-a spus "daaa,ati castigat" (cred ca trebuia sa faca asta a 2 a zi dupa hotarare, si sa ma sune dansa,nu tot noi ca de asta o platim)
I-am spus ca stiam asta dar ca nu am primit nimic de la Curtea de Apel si mi-a raspuns foarte degajata sa o sun luni pentru a-mi inapoia dosarul cu hotararea de la Judecatorie si nu mai stiu ce ,cum ca ar veni de la Curtea de Apel ...Exact ce ati mentionat dvs mai sus !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza sa se intoarca un dosar de la curtea de apel bucuresti la judecatorie? Mihaitzu Mihaitzu Pe scurt ,sa nu plictisim,apelul a fost respins ca fiind nefondat in data de 10.09.2015 si nici pana acum nu s-a trimis inapoi la judecatorie ! De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)