avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... jocurile de noroc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

jocurile de noroc

Am primit proces verbal de contraventie de la Finante Brasov - 5000 lei amenda pt joc fara licenta (autorizatie ) la BetNet. În pv se spune faptul ca pot s-a contest în 15 zile la Judecătoria competenta. Care Judecătorie ? cea de la domiciliu contravenientului sau cea de la sediul unitatii care a aplicat amenda
Cel mai recent răspuns: valici , utilizator 14:06, 27 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare clarificare situatie fiscala privind obligatiile fiscale (o amenda circulatie in urma cu aprox 3 ani) dansara2002 dansara2002 Buna ziua 1. Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. In urma cu aprox 3 ani am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o, in sensul ca am facut o ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala dumitruh dumitruh Buna ziua! Am o mica nelamurire legata de o amenda pentru parcarea neregulamentara de la Politia Locala. Intamplarea este veche de mai bine de doi ani, timp ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, proces verbal comunicat prin afisare ContSters224733 ContSters224733 Buna ziua, Anul trecut in anul 2011 am fost oprit de un agent de politie ca vorbeam la telefon, eu i-am spus ca nu vorbeam la telefon, a intocmit procesul ... (vezi toată discuția)