Buna ziua . Am nevoie de cateva raspunsuri la ceea ce va expun mai jos . In Noiembrie am recursul si doresc sa primesc cateva informatii pentru a ma pregati .
Am inteles ca pentru a avea aceasta reabilitare judecatoreasca e necesar ca condamnarea din strainatate sa fie recunoscuta pe teritoriul Romaniei .
Ceea ce nu stiu este : cum decurge acest proces de recunoastere a unei sentinte date in strainatate , pe teritoriul Romaniei . Poate avea consecinte grave ? Poate fi vorba de o contopire a celor doua sentinte ( cea din Romania si cea din strainatate ) .
Acum am facut recurs . Am termen la sfarsitul lunii Noiembrie la tribunal . Cu siguranta voi cere recunoasterea acestei sentinte si pe teritoriul Romaniei pentru a putea continua procesul de reabilitare .
Va rog daca se poate sa imi raspunda cineva care a mai intalnit un caz asemanator sau care stie exact ce se intampla intr-un proces de recunoastere a unei sentinte din strainatate si pe teritoriul Romaniei .
Reabilitare de drept
cosmin.d
Daca am fost condamnat la doua pedepse privative de libertate de cate 5 ani fiecare,acestea contopindu-se printr-o alta sentinta la care s-a adaugat un spor de ... (vezi toată discuția)