avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare profesionala PFA consultant IT
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare profesionala PFA consultant IT

Buna ziua,
O firma din UE cu care incerc sa inchei un contract de consultanta IT pe PFA-ul meu imi cere sa am asigurare profesionala.
Stie cineva daca exista o astfel de asigurare in Romania? Stiu ca exista pentru medici, avocati, etc. dar nu am gasit inca pentru contultanta IT

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 10:29, 4 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Asigurarile de raspundere civila profesionala pentru servicii IT nu sunt standarlizate precum asigurarile de malpraxis pentru medici.
In functie de clauzele contractuale (servicii/ obligatii/raspunderile), putem determina riscul si solicita o polita de tip "tailor-made" de raspundere contractuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare malpraxis medic? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu buna ziua, am o intrebare daca stie cineva. daca sunt medic (rezident cu mai putin de 3 ani de experienta, nu am inca nici cod la parafa) se poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Dauna nedespagubita la [editat] ioanan16 ioanan16 Buna ziua. Am o asigurare pe firma la [EDITAT] pentru diverse riscuri pintre care FLEXA, riscuri extinse, inundatie, cutremur, furt, vandalism, etc si ... (vezi toată discuția)
Asigurare malpraxis contabil!!!! nixon19 nixon19 buna ziua, As dori sa stiu daca cunoasteti o firma de asigurari care face acest gen de asigurari si cam cat ar ajunde prima de asigurare deoarece traim in ... (vezi toată discuția)