Iulia Blaja 
	    	Avocat

Iulia Blaja 
	    	Avocat	    

Iulia Blaja, Avocat
 Iulia Blaja, Avocat 	
			 aidu 
	    	Utilizator

aidu 
	    	Utilizator	    

dumitru2000	                   

- am solicitat constatatarea nulitatii absolute a unui contract incheia in baza legii 112.   
- s-a vandut desi era in curs o notificare pe legea 10 asupra ... (vezi toată discuția)
	                    dumitru2000	                   

- am solicitat constatatarea nulitatii absolute a unui contract incheia in baza legii 112.   
- s-a vandut desi era in curs o notificare pe legea 10 asupra ... (vezi toată discuția)

ContSters416386	                   

Am facut apel dupa ce reclamantul a castigat la fond rezolutiunea contractului de intretinere care a beneficiat de scutire taxa timbru .Dupa depunere apel am ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters416386	                   

Am facut apel dupa ce reclamantul a castigat la fond rezolutiunea contractului de intretinere care a beneficiat de scutire taxa timbru .Dupa depunere apel am ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Un partaj a fost timbrat cu 19 lei in anul 2008.
Prima instanta a inteles ca timbrajul a fost legal cand a vrut sa puna in vedere timbrarea cererii.
In ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Un partaj a fost timbrat cu 19 lei in anul 2008.
Prima instanta a inteles ca timbrajul a fost legal cand a vrut sa puna in vedere timbrarea cererii.
In ... (vezi toată discuția)