avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

O primarie calculeaza in continuare impozitele curente la cladiri ,pentru o SC intrata in insolventa,si se intrerup numai majorarile?Va rog si art.din legea insolventei.M-am inscris la masa credala in 2014 su suma totala ,iar in 2015 am trecut si suma eferenta pt.anul in curs,este gresit?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Insolventa si pe urma faliment la o soc.comerciala ana55 ana55 1)cand se opreste calcularea impozitelor si accesoriilor aferente la o Primarie, pentru o SC intrata in insolventa? 2)sau se calculeaza in continuare?Primaria ... (vezi toată discuția)
Insolventa ukzspan ukzspan Lucrez la o primarie si o societate care avea bunuri pe raza localitati a intrat in insolventa. M-am inscris la masa credala pentru recuperarea debitlor cu ... (vezi toată discuția)
Impozitul unei societati aflate in insolventa ukzspan ukzspan Am o nelamurire si lucrez intr-o primarie de putin timp: O societate a intrat in insolventa m-am inscris la masa credala cu suma pe care o datora pana la data ... (vezi toată discuția)