avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile unui chirias anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile unui chirias anl

situatia este urmatoarea: eu si sotul locuim intr-o garsoniera a unui bloc ANL, proprietatea primariei. prin contractul de inchiriere, primaria-proprietar se obliga sa asigure un spatiu functionabil din toate punctele de vedere, perfect locuibil (exprimarea nu este exacta...), insa nici dupa 2 luni nu avem apa calda. blocul are centrala proprie, pe gaz... insa gaz nu este, nici pentru aragaz nici pentru centrala. asadar, consider ca este tot obligatia primariei sa se ocupe de aceste lucruri, de primarie depinde daca vom avea apa calda si caldura. ce vreau sa va intreb: se poate considera ca proprietarul nu isi respecta obligatiile prevazute in contract? pot fi dati in judecata? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters14235 , utilizator 16:34, 19 Octombrie 2005
DA.
in curand voi primi un apartament anl. fiind suferinda de astm bronsic alergic cu sensibilitate la alergeni habituali, vreau sa stiu daca ordonanta de urgenta a guvernului 40/1999 privind protectia chiriasilor imi va putea permite sa beneficiez de atribuirea unei camere in plus (adica apartament cu 2 camere) chiar daca nu sunt casatorita, sau acea lege este valabila in momentul cand exista mai multi membri in familie. va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea unei locuinte anl ContSters14235 ContSters14235 in curand voi primi un apartament anl. fiind suferinda de astm bronsic alergic cu sensibilitate la alergeni habituali, vreau sa stiu daca ordonanta de urgenta ... (vezi toată discuția)
Cost centrala apartament pe gaze alina_25 alina_25 Cam care este costul lunar la gaze pentru o centrala de apartament respectiv consum de aragaz apa calda si caldura? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)