avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lamurire desfiintare gewerbe Germania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lamurire desfiintare gewerbe Germania

S-a lucrat in Germania, cu gewerbe, avand un cont activ in banca ,in care s-au virat bani.Ulterior, gewerbele s-au radiat la Primarie, de asemenea contul de la banca respectiva s-a inchis .Precizez ca nu s-au impozitat banii virati in cont.
Pot exista eventuale repercursiuni negative asupra celui ce a lucrat din partea Finantelor din Germania?:(

Alte discuții în legătură

Lamurire desfiintare gewerbe germania MaRiNeLa_8711 MaRiNeLa_8711 S-a lucrat in GERMANIA cu gewerbe, cont in banca, care ulerior s-au inchis:gewerbele s-au radiat personal la Primarie, iar contul s-a inchis la banca ... (vezi toată discuția)
Gewerbe si steuernummer?? alexutza1601 alexutza1601 buna ziua...am si eu o mare dilema..acum 3 luni am venit in germania si cineva m-a ajutat sa imi fac acel gewerbe deoarece mi/a spus ca nu pot lucra fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare gewerbe anmelldung in germania(pfa) victorn victorn am o intrebare in legatura cu un pfa infiintat acum 2 luni in germania....si anume ....am ajuns in germania prin ,,cineva,,care mi-a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)