avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sistare ajutor social si recuperare ajutor social.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sistare ajutor social si recuperare ajutor social.

Buna ziua,am o vecina la tara in varsta de 60 ani,avand ajutor social impreuna cu sotul sau de la stat in valoare de 250Ron,saptamana trecuta i-a sosit o instiintare in care este avizata ca trebuie sa inapoieze in termen de 180 zile suma de2814Ron din motivul lipsa adeverinta din partea sotului de la AJOFM,adeverinta care in perioada de ei mentionata in anul 20013 se spunea ca orice persoana dupa varsta de 60 ani nu mai trebuie sa aduca la sediul primariei acele adeverinte .Ei asa i s-a spus si femeie nu a mai adus adeverinta ptr sot iar culmea dupa 2 ani ,adica in prezent ii soseste ca trebuie sa dea suma sus mentionata,daca se stia asa de ce la Primarie nu i-au sistat dumnealor ajutorul si au lasat sa mearga in continoare.Am rugamintea sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedeze si ce anume sa specifice,.Mentionez ca sotul nu are nici pensie traiesc numai din acel ajutor social si este si bolnav cronic.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Munca pt. ajutorul social-bolnav CYBORG CYBORG Buna ziua! Am si eu o intrebare. La un interval de 3 luni, trebuie sa duc la Primarie-servicii sociale etc. adeverinta de la AJOFM, dar pentru obtine acest ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap refuz primar ... marshanna marshanna Buna ziua, Mama mea in varsta de 79 de ani are pensie de handicap total - ea locuieste cu mine si cu sotul meu, si de cativa ani buni de zile, primeste ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara si ajutor social chrisstianm chrisstianm Buna ziua. Nepotul meu ( 14 ani ) a treminat clasa VIIIa si a inceput liceul . Spre sfarsitul clasei a VIII a pe motivul 20 + absente ( 27 mai exact ) i-a ... (vezi toată discuția)