GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

GermanAlex, utilizator
 GermanAlex, utilizator 	
			 georgeblaga 
	    	Utilizator

georgeblaga 
	    	Utilizator	    

mottofreee 
	    	Utilizator

mottofreee 
	    	Utilizator	    

M-au asigurat doar verbal ca la final vor aduce un expert sa vada in ce masura a fost afectata casa si ce reparatii trebuiesc facute.
 GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

illy	                   

Buna ziua.Detin un apartament proprietate personala la etajul 1 al unui bloc de 7 etaje .Intre blocul meu si blocul vecin exista o parcela de teren ce avea ca ... (vezi toată discuția)
	                    illy	                   

Buna ziua.Detin un apartament proprietate personala la etajul 1 al unui bloc de 7 etaje .Intre blocul meu si blocul vecin exista o parcela de teren ce avea ca ... (vezi toată discuția)

savaghe	                   

Buna ziua,din anul 2013 primavara odata cu începerea unor lucrari in zona in care locuiesc am parte de poluare -zgomot /vibratii/trepidatii  si miros ... (vezi toată discuția)
	                    savaghe	                   

Buna ziua,din anul 2013 primavara odata cu începerea unor lucrari in zona in care locuiesc am parte de poluare -zgomot /vibratii/trepidatii  si miros ... (vezi toată discuția)

steluta79	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
	                    steluta79	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)