avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare doua proprietati imobiliare intr-un an - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare doua proprietati imobiliare intr-un an - platesc TVA?

In martie 2015 am vandut un teren pe care il detin din 2005 printr-un contract de vanzare -cumparare am primit valoare de 40.000 euro, acum in noembrie 2015 doresc sa mai vand o casa de vacanta pe care o detin din 2004 ,valoarea de vanzare este de 160.000 euro.Va rog sa-mi spune-ti daca devin platitor de tva.

Alte discuții în legătură

Schimb imobiliar margele margele Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de un schimb imobiliar intre o soc.com. (SRL) si o persoana fizica. Soc. com. la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Am vandut in luna mai 2025 trei terenuri agricole. ovb3536 ovb3536 Am vandut in luna mai 2025 trei terenuri agricole pe care le-am cumparat in urma cu 14 ani, care depasesc valoarea de 100.000 euro. Intentinez sa vand un teren ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobil iustina1 iustina1 Am achizitionat un apartament in anul 1995 si un teren extravilan ( transformat ulterior in intravilan categoria \\" arabil\\") in anul 2006. Intentionez sa le ... (vezi toată discuția)