Ma numesc Lea Johnson, mama mea vrea sa imi lase ca mostenire aprox. $50,000 usd, - acesti bani urmeaza ca mama mea sa ii primeasca curind de la ministerul de finante din Bucuresti, ca si despagubire pentru casa ei din Cluj care a fost luata de statul roman in 1980.
Eu am doua surori si un frate, si parintii mei, mama, si tata care a murit in 2010 au lasat ca mostenire la surorile mele si la fratele meu toate averile lor, inafara de mine care nu am primit nimic de la parinti ca mostenire. Acum Dumnezeu a pus in inima mamei mele sa ma binecuvinteze si pe mine cu aceasta suma de aprox. $50.000 dolari care urmeaza sa o primeasca de la guvernul Roman si acesti bani vor fi mostenirea mea. Multumesc lui Dumnezeu pentru mama mea is o iubesc foarte mult!
Mama vrea sa faca testament pt mine cu privire la aceasta suma in caz ca ea v-a trece din viata inainte ca ea sa primeasca acesti bani de la Gurvernul Bucuresti.
Intrebarea mea este cum putem sa facem acest testament? - Aveti cumva un model de testament? - este posibil sa il notarizam la notar american tradus si in engleza, aici in California? sau va fi necesar sa il notarizam la consulatul Roman din Los Angeles?
Daca mama va primi banii pinca cind este in viata, atunci binenteles nu va fi necesar sa mai faca testament cu mine, ci o sa-mi dea banii direct mie cind ii va primi.
Multumesc anticipat pt sfat si astept raspuns.
Lea Johnson - leajohnson@yahoo.com