avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LEGEA 100/1992
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LEGEA 100/1992

Buna ziua. intrebarea mea este: avand in vedere legea 100/1992 unde a aderat si Romania,eu avand tutela totala al copilului as putea fi acuzata de rapire de fostul sot? (intentia mea este sa deschid proces pt marirea pensiei,si ma gandesc sa nu se foloseasca de asta,desi nici unul din noi nu locuieste in Ro)

Alte discuții în legătură

Rapire internationala minori monasipura monasipura Va rog sa ma ajutati: am inregistrat actiune pentru incredintarea minorului, impotriva fostului sot (tatal acestuia), cetatean german si cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil minor ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Sunt divortata, am un copil minor incredintat si as dori sa ies din tara cu el sa ne stabilim in strainatate. Fostul sot nu vrea sa isi dea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)