avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda pentru rovigneta / masina vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda pentru rovigneta / masina vanduta

Buna ziua,

Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care inca figureaza pe numele meu, primesc amenzi la adresa la care oricum nu mai locuiesc, pt neplata rovignetei. Masina a fost vanduta si revanduta, iar in prezent masina se afla in judetul Alba, dar nu stiu unde si carei persoane... Mentionez ca a fost radiata fiscal, in momentul vanzarii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iosifk , utilizator 10:36, 4 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situatia dumneavoastra nu poate fi rezolvata decat prin intermediul instantei de judecata. Trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care sa fie obligat detinatorul autoturismului (si a actelor acestuia) sa se prezinte la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor pentru a inmatricula autoturismul pe numele sau si a-l radia de pe numele dumneavoastra.
In legatura cu amenzile pentru lipsa rovinietei, acestea trebuie contestate separat, la judecatorie, în termen de 15 zile de la primirea fiecarui proces verbal.
De anul viitor, odata cu introducerea Registrului de evidenţă a mijloacelor de transport supuse înmatriculării/înregistrării ar trebui sa nu mai apara situatii de genul careia va confruntati in acest moment.
multumesc foarte mult pt raspunsul promt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini vanduta fara acte si pe care nu o mai gasesc... Ninarina55 Ninarina55 Ce sanse am si ce trebuie sa fac pentru a putea radia o masina de pe numele meu, masina pe care am vandut-o in anul 2004 fara acte de vanzare-cumparare, doar ... (vezi toată discuția)
Radiere masina DanaBrasov DanaBrasov BUNA SEARA. VA ROG SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE ACTIUNE PRIN CARE SOLICIT RADIEREA DE LA SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)