avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie CAS

Am si eu o intrebare, daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu formula de calcul a contributiei pentru FNUASS (de 0.85%). daca angajatul are si concediu medical suportat de FAAMBP si din FNUASS contributia pentru FNUASS cum se calculeaza? Hm ... sper ca am fost cat de cat explicita..sunt la inceput de drum, sper sa ma intelegeti.
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 12:53, 22 Iulie 2009
Contributia 0.85% platita de angajator se calculeaza la fondul de salarii (nu intra indemnizatia de CM suportata din FNUASS si FAAMBP, numai cea suportata de societate)

In cazul accidentelor de munca sau bolilor profesionale suportate de FAAMBP se calculeaza o contributie de 0,85% aplicata acestor sume care se deduce din FAAMBP (la fel ca si contributia la CASS) si se declara separat in decl 102 la pozitia 14.(422)

ATENTIE! contributia se suporta din FAAMBP la fel ca si indemnizatia de CM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 03 2lk 2lk Buna ziua, Am avut un accident de munca in unitate pentru care s-au eliberat 2 concedii medicale : 1. cod 03 17.07.2014-25.07.2014 cu cod de urgenta ... (vezi toată discuția)
Conc medical pentru boala profesionala, contributie sanatate societate noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti in cazul unui conc med, accident de munca/boala profesionala, care este contributia societatii pentru sanatate ? 5.2 sau 5.5. ... (vezi toată discuția)
Accident de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Cum se plateste un accident de munca ? Stiu ca exista acel fond special la care se contribuie in fiecare luna - dar n am mai avut pana acum de a ... (vezi toată discuția)