sonika 
	    	Utilizator

sonika 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

pintea_adela 
	    	Utilizator

pintea_adela 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Nico.tanase	                   

In cazul in care nu se doreste ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie considerat comun, ce act ar trebui incheiat pt dobandirea lui ? Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Nico.tanase	                   

In cazul in care nu se doreste ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie considerat comun, ce act ar trebui incheiat pt dobandirea lui ? Multumesc (vezi toată discuția)

Diana.E	                   

Bună ziua! Prietenul meu dorește sa semneze un contract prenupțial cu mine înaintea căsătoriei. Îmi poate explica cineva care sunt dezavantajele pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Diana.E	                   

Bună ziua! Prietenul meu dorește sa semneze un contract prenupțial cu mine înaintea căsătoriei. Îmi poate explica cineva care sunt dezavantajele pentru ... (vezi toată discuția)

Ani cosma	                   

Buna ziua. Sunt casatorita de 6 ani, dar in acest timp sotul meu a avut cateva tentative de a divorta. Se intoarce dupa un timp,dar nu am siguranta ca vom ... (vezi toată discuția)
	                    Ani cosma	                   

Buna ziua. Sunt casatorita de 6 ani, dar in acest timp sotul meu a avut cateva tentative de a divorta. Se intoarce dupa un timp,dar nu am siguranta ca vom ... (vezi toată discuția)