avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului Administrator Financia I(S)


Buna ziua ,
una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : studii superioare absolvite cu examen de licenta in specialitatea finante - contabilitate , vechime in specialitatea studiilor peste 7 ani
Ia cazul meu vechimea in specialitate studiilor este de 6 ani si 9 luni .
Nu se poate echivala la vechimea in specialitate la 7 ani tind cont ca imi lipsesc 3 luni ?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent .
Cel mai recent răspuns: vero2014 , utilizator 19:41, 18 Noiembrie 2015
Nu se poate echivala vechimea in specialitate la 7 ani , in situatia in care va lipsesc cele 3 luni.

Multumesc frumos ! Mai am o intrebare da vechimea impusa in cazul de fata este corecta ?
Potrivit Legii nr.1/2011, pentru funcţia de administrator financiar se cere îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de contabil, contabil-şef (art.250 lit.k).

Va multumesc , dar vroiam sa stiu daca este prevazuta de lege limita de vechime " peste 7 ani " pentru Adminstrator Financiar I (S) in cadrul unei scoli gimnaziale .
In actul normativ mentionat de mine , nu se prevede o astfel de conditie.

Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante care necesită studii superioare ori studii superioare de scurtă durată se stabilesc în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor şi specializărilor din învăţământul universitar de lungă durată şi scurtă durată, respectiv nomenclatoarele domeniilor de studii universitare de licenţă şi specializărilor şi programelor de studii din cadrul acestora.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, ... Marianvkp Marianvkp Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, sa se ceara vechime in invatamant (1 an pe orice post). Postul este de administrator ... (vezi toată discuția)
Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cerinte ocupare post contabil primarie comuna dutescu maria dutescu maria Buna ziua, As dorii sa stiu de la specialistii din domeniu, care sunt conditiile de indeplinit ptr. a ocupa postul de contabil primarie, unde lucrez deja ca ... (vezi toată discuția)