avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Noua lege de impozitare pentru imobile !
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Noua lege de impozitare pentru imobile !

Buna ziua,

O intrebare scurta: imobilele date in chirie fac parte din categoria imobilelor cu destinatie rezidentiala sau sunt imobile cu destinatie economica?

Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Condominiu sau nu ? johnybravo johnybravo Buna ziua, am o dilema legata de condominiu. Mai exact daca pe un teren sunt construite mai multe case , fiecare fiind proprietate individuala, au un drum de ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire rezidentiala inchirata partial Collins Collins Buna ziua, Detin un imobil in Zona A Bucuresti, cu destinatie rezidentiala, momentan inchiriat partial, o parte din parter mai exact. Am inteles ca din Ian ... (vezi toată discuția)
Modificare puz/schimbare destinatie cladire NiaguAndrei NiaguAndrei Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria \'\' ZONA DE FUNCTIUNII COMPLEMENTARE-EXCLUSIVA\'\'. am reusit construirea ... (vezi toată discuția)