avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... antecontract expirat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

antecontract expirat

am un antecontract incheiat iin 2006 pe un teren ,iar vanzatorul a decedat si mostenitori sau intabulat pe terenul care eu am vrut sa l cumpar acum ce cai de atac mai am?multumesc
Cel mai recent răspuns: gabrielsolon , utilizator 18:50, 30 Mai 2016
a-ti putea promova o actiune pentru ca hotararea judecatoreasca sa tina loc de contract autentic de vanzare-cumparare impotriva mostenitorilor, obligatia de a face se transmite mostenitorilor , insa va trebui sa aveti in vedere prescriptia dreptului de a obtine aceasta
practic nu mai am nici un drept mai exact...
reclamantul are o actiune pentru o hotarare care sa tina loc de act autentic respinsa iar in continuare imi interzice sa exploatez terenul pot depune plangere penala la politie impotriva sa ,,,multumesc ,,,
Inteleg ca, in calitate de reclamant vi s-a respins actiunea prin care hotararea judecatoreasca sa tina loc de contract,in aceasta situatie nu puteti face nicio plangere penala daca vi s-a repins pe cale civila.
da in calitate de parat poate depune plangere impotriva recamantului la politie ...? si ce sanse are paratul dac aface plangere la politie ?

Alte discuții în legătură

Vanzare - cumparare teren agricol silvia77 silvia77 Buna ziua. Am cumparat teren impreuna cu un prieten, l-am platit integral facand la notariat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare, vanzatorii nu ne-au ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic Mihaela_12 Mihaela_12 Buna ziua! Am o intrebare, va rog... In cazul unui imobil legat de care instanta a cerut urmatoarele: [quot]Obligă pârâţii la încheierea în ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu chitanta de mana madalina15 madalina15 Buna ziua! O matusa a cumparat un teren cu chitanta de mana in anul 2007 si de atunci il stapaneste, dar nu are niciun act de proprietate pe el. Problema ... (vezi toată discuția)