In iulie 2014 am sustinut examenul de licenta la o universitate de stat, iar nici pana in momentul de fata diplomele nu au fost eliberate.
Conform art.23 din Ordinul nr. 183/2014, "diplomele pentru absolvenţii care au promovat examenul de finalizare a studiilor se eliberează de către instituţia organizatoare, în termen de cel mult 12 luni de la data promovării".
Carei institutii de stat trebuie sa ma adresez pentru a reclama aceasta incalcare a unui act normativ deoarece nu mi se pare etic ceea ce se intampla? In fond, imi este incalcat dreptul conferit prin acest ordin.
In septembrie am sunt la Ministerul Educatiei si le-am raportat situatia deoarece eram pe cale sa nu ma pot inscrie la master. Ei au spus ca facultatea este vinovata si ca nu au cum sa intervina in aceasta situtie....
Multumesc pentru sfat. Prefer eliberarea in regim de urgenta decat sa ma lupt cu o institutie care are avocati bine pregatiti, eventual, inca o reclamatie facuta la Ministerul Educatiei, dar si direct, la primul ministru...