avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament rcs-rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament rcs-rds

Buna ziua!In data de 1 august 2015 am vandut apartamentul (l-am eliberat),pe 21 fata care a cumparat a preluat abonamentul de tv si internet.abonametul meu era in valoare de 117 lei(am platit 163 lei).mie si acum imi vin facuri cu cablu si internet!Luna trecuta am primit o factura de 90 lei si mi s-a spus ca abia in decembrie vor veni pe minus( explicatia a fost acesta este modul nostru de facturare!Am cerut sa inchid 2 abonamente de telefonie mobila (deloc semnal,sesizari peste sesizari degeaba) vor sa platesc taxa de reziliere chiar daca contractul meu s-a incheiat pe 15.09.2015!ma puteti ajuta!Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema orange UnUtilizatorOarecare UnUtilizatorOarecare Buna seara, am creat u abonament orange de TV si internet, pe contract am doar abonamentul de TV si 1 internet, mi s-au montat 2 routere si le-am folosit, la ... (vezi toată discuția)
Cum scap de upc? GeorgeDamian GeorgeDamian Buna seara,am o problema legata de upc.Doresc sa inchid contractul de cablu tv de la ei,din cauza serviciilor tot mai proaste ale respectivei companii si a ... (vezi toată discuția)
Cat de legale sunt srl-urile de recuperare? vio.suciu vio.suciu In 2012 firma de cablu tv a reziliat contractul.M-am mutat intr-o locatie unde nu aveau semnal,am prezentat un act contractul de la noua locatie.Acest act ce ... (vezi toată discuția)