avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare silita

Buna ziua, Am un fost chirias care refuza eliberarea apartamentuluiS-a terminat contractul de inchiriere, a fost notificat de BEJ). Am deschis proces cf.NCPC art 1033 su si in prima faza am castigat A facut apel, l-a amanat pt a tergiversa procesul cu o cerere de ajutor judiciar care i-a fost acceptata. Acum urmeaza programarea apelului in care imi contesta dreptul de a-mi recapata casa. Intrebarile mele sunt: 1.ce pot face pt a urgenta fixarea termenului 2.ce portite in lege mai poate gasi fostul chirias pt a intarzia evacuarea 3.in caz ca pierde apelul ,cum cred ca este normal, in lunile de iarna, pot utiliza NCPC art 896alin (2) pentru evacuare ? 4. Si nu in ultimul rand: ar fi fost mai bine sa aleg o alta metoda de evacuare, ex ordonanta presedintiala Va multumesc pentru informatii.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit Iovanca Iovanca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: este vorba despre un contract de inchiriere intre 2 persoane juridice. Chiriasul nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc :) gyova26 gyova26 Buna ziua. In vara anului 2013 bunica mea a decedat. Succesiunea s-a facut fara probleme doar ca eu nu pot folosi imobilul deoarece bunica i-a facut unei ... (vezi toată discuția)
Art. 1033 si urm. ncpc Crisanca Crisanca Buna ziua. Va rog sa-mi dati un raspuns in urmatoarea problema: am facut o actiune pentru evacuarea chiasului care nu a mai platit chiria de mai bine de 6 luni ... (vezi toată discuția)