avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de actiune in istanta pe daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de actiune in istanta pe daune morale

Care este termenul de prescriere pentru actiunea in istanta pe daune morale intr-un conflict de munca ,precizez ca detin doua HJ definitive unde istanta anulat doua decizii de concediere ,abuzive si nelegale emise de aceleasi angajator
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 19:19, 29 Noiembrie 2015
In baza careii legii si articol ,multumesc
In codul civil.

Sunt mai multe articole.


Art. 2517

Termenul general de 3 ani

Termenul prescripţiei este de 3 ani, dacă legea nu prevede un alt termen.

Multumesc mult cu respect si consideratie
Mai am o nelamurire unde se baga actiune tot la tribunal ca si contestarea unei decizii de concediere ,sau poti pentru daune sa bagi la judecatorie plingerea ,multumesc

Alte discuții în legătură

Competenta materiala Speranta10 Speranta10 In cazul unei actiuni succesorale cu valoare mai mare unde trebuie sa ma adresezJudecatoriei sau Tribunalului? CAPITOLUL I: Competenţa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite din oficiu de catre executor zllatan zllatan Buna seara ,executorul jud. a emis un titlul executoriu de poprire pe conturi in baza unei HJ definitive ,dupa doua saptamani revine si suspenda executarea ... (vezi toată discuția)
Urgent competenta judecatoreasca andr_georgi andr_georgi daca vreau sa recuperez un debit de 8.000 lei unde inaintez cererea la tribunal sau la judecatorie????????? (vezi toată discuția)