avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen pentru produse vegane si raw vegane
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen pentru produse vegane si raw vegane

Buna ziua,
Ma intereseaza pe ce cod poate functiona un laborator in care se pregatesc produse fara foc, manufacturiere din care rezulta dulciurile vegane si raw vegane. Am intrebat la Registrul Comertului si m-au incadrat in cod 1071 desi nu folosec cuptor, foc, produse perisabile, gen: lapte si derivate din lapte, oua, carne,etc. Sunt in dilema, de aceea am nevoie de ajutorul dvoastra.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Comert online cu produse alimentare preambalate SaraGreen SaraGreen Bun ziua, Intentionez sa deschid un magazin online cu produse alimentare. Aceste produse sunt destinate alimentatiilor vegane si raw vegane si sunt de genul: ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)