avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări aidu
                      Utilizator

aidu
                      Utilizator                    

aidu, utilizator
 aidu, utilizator                   
                 ergisela	                   

Va rog mult sa-mi raspundeti unde se depune cererea de recurs impotriva hotaririi de perimare pronuntata de tribunal - sectia contencios administrativ si cum ... (vezi toată discuția)
	                    ergisela	                   

Va rog mult sa-mi raspundeti unde se depune cererea de recurs impotriva hotaririi de perimare pronuntata de tribunal - sectia contencios administrativ si cum ... (vezi toată discuția)

BEJENARU NICOLETA	                   

Sunt recurent într-un proces si am primit o comunicare prin care sunt informată că trebuie să achit taxa de timbru. Ca si nota era specificat: veti preciza ... (vezi toată discuția)
	                    BEJENARU NICOLETA	                   

Sunt recurent într-un proces si am primit o comunicare prin care sunt informată că trebuie să achit taxa de timbru. Ca si nota era specificat: veti preciza ... (vezi toată discuția)

anna_cta	                   

Ce motive putem invoca in cererea de recurs impotriva hotararii instantei care a admis cererea de apel? Obiect dosar: actiune in daune contractuale. Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    anna_cta	                   

Ce motive putem invoca in cererea de recurs impotriva hotararii instantei care a admis cererea de apel? Obiect dosar: actiune in daune contractuale. Mentionez ... (vezi toată discuția)