avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire copil minor

buna seara,va deranjez cu o intrebare...Parintii mei,pensionari, vor sa treaca nepotului lor,fiului meu,care are varsta de 3 anisori,proprietatea lor,prin act de vanzare cumparare, donatie,testament sau alt mod,eu fiind de acord.Se poate lucrul acesta?Este un impediment varsta copilului?Trebuie sa fiu si eu de acord,sau poate sa i lase averea nepotelului pe baza certificatului lui de nastere?Va multumesc anticipat.
,

Alte discuții în legătură

Testament - intrebari gabicluj gabicluj Buna ziua. Am o nelamurire legata de procedura care se urmeaza pentru executarea unui testament. Pe scurt: Daca defunctul lasa mostenire prin testament, toate ... (vezi toată discuția)
Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Mostenire catre nepot marafx marafx situatia este urmmatoare. 1- inculpatul este inchis si trebuie sa plateasca daune morale partii vatamate. a fost declarat fara venit. 2. parintii ... (vezi toată discuția)