Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Imi puteti spune daca prin introducerea noului cod fiscal s-au modificat si limitele maxime ale indemnizatiei de crestere copil (3400 pt 1 an si 1200 pt 2 ani)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:19, 15 Decembrie 2015
Codul fiscal nu are nicio legatura cu cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului.
Inca nu s-au adus modificari la cuantumul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Crisxtn Crisxtn buna ziua am o mare nelamurile in legatura cu cele doua variante legate de indemnizatia de crestere a copilului: daca aleg varianta un an plafonul a ramas ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2015-2016 nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog daca ma puteti lamuri in aceasta problema: ma aflu in concediu de sarcina si lauzie, pana in data de 03.12.2015. Urmeaza sa imi depun actele ... (vezi toată discuția)