avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Deschidere firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Deschidere firma

Buna ziua.
As vrea sa stiu va rog daca pentru servicii la domiciliu (plati facturi pt client, spalat masina la domiciliu, etc. ) trebuie sa-mi deschid firma sau exista si posibilitatea sa ma inregistrez la fisc sau ceva de genul asta platind doar impozit anual FARA a fi nevoit sa ma angajez.
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Factura de prestari servicii de valoare mare deductibila? addrianno addrianno Buna ziua, Credeti ca e deductibila si mai ales credibila o factura de prestari servicii(studiu de piata,fezabilitate) in valoare de 20000 eur???eu am ... (vezi toată discuția)
La ce pret vand o masina din firma taxi??? sorinaae2000 sorinaae2000 buna ziua,ma confrunt cu o problema foarte delicata si nu stiu cu sa o rezolv. In anul 2006 am cumparat un logan pe care l-am inchiriat la firma de taxi a ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pe trei ani m_nitu m_nitu Buna ziua . datorita impozitului forfetar ma vad nevoita sa suspend activitatea firmei. Vreau sa va intreb daca are vreo influenta acest lucru asupra ... (vezi toată discuția)