Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic

Mihail Hritcu 
	    	Consilier juridic	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Doresc sa aflu, daca asupra unei sentinta irevocabile, prin care am castigat niste drepturi salariale, care au si fost platite deja de ordonatorul principal de credite, deci, decizia Curtii de Apel a fost executata, se mai poate reveni cu cale extraordinara de atac, in vederea recuperarii sumei de catre unitatea angajatoare
 MIHAI GRIGORE, Avocat
 MIHAI GRIGORE, Avocat 	
			 Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Avand in vedere ca hotararile date de instantele de judecata in chestiuni ce privesc litigiile de munca sunt definitive si executorii de drept, iar suspendarea executarii acestora chiar daca a fost declarat recursul ori revizuirea, este imposibila conform dispozitiilor Cpr.Civ. si Codului Muncii, va spun ca este posibil ca prin declararea caii de atac extraordinare sa se ceara repunerea in situatia anterioara si returnarea sumelor deja platite.
 Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

stf_stf	                   

buna ziua     am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)
	                    stf_stf	                   

buna ziua     am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)

badila steluta	                   

in urma unui proces  care a avut cauza constatare nulitate act juridic  am obtinut  solutionare favorabila.mi s-ar putea debloca contul in urma acestei ... (vezi toată discuția)
	                    badila steluta	                   

in urma unui proces  care a avut cauza constatare nulitate act juridic  am obtinut  solutionare favorabila.mi s-ar putea debloca contul in urma acestei ... (vezi toată discuția)

Alexandrac86	                   

Am avut o poprire pe cont de 600 de lei. Am dat in judecata biroul respectiv am castigat procesul. Pana sa se finalizeze procesul acest birou executoriu mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrac86	                   

Am avut o poprire pe cont de 600 de lei. Am dat in judecata biroul respectiv am castigat procesul. Pana sa se finalizeze procesul acest birou executoriu mi-a ... (vezi toată discuția)