avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoanele incadrate cu handicap mediu conform ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoanele incadrate cu handicap mediu conform Legii 448 exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate ?

Persoanele incadrate cu handicap mediu conform Legii 448 exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:52, 5 Ianuarie 2016
Categorii de persoane fizice exceptate de la plata CASS, precum și categoriile de venituri pentru care nu vor datora contribuție:


9) persoanele cu handicap, pentru veniturile obținute în baza Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, dacă nu realizează venituri asupra cărora se datorează contribuția;


Sursa:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie cass trandanus trandanus buna ziua.doresc sa ma informez daca o persoana cu handicap accentuat este scutita de plata cass ( sanatate). va multumesc (vezi toată discuția)
Contributie cass persoana cu handicap grav soimumircea soimumircea Sunt tutorele unei persoane interzise judiciar,adulta, care in anul 2014 a primit o mostenire in calitate de nepoata de fica predecedata de la bunicii materni ... (vezi toată discuția)
Aplicare cota cass carmentatiana carmentatiana Buna ziua. Am certificat de handicap mediu pe perioada nedeterminata din anul 2009, in urma caruia primesc o indemnizatie (mentionez ca nu mai am alte ... (vezi toată discuția)