Buna ziua, in urma cu doi ani am avut un incident cu vecin ( chirias ) , in urma incidentului , chirasul s-a prezentat la sectia de politie depunand plangere de lovire si precum ca ochelarii i am spart, ulterior a depus si certificat medico legal cu 3 zile ingrijire,. In urma cercetarii de catre politistul de proximitate a propus neinceperea si a trimis o catre procuror, . Procurorul a retimis o inapoi la politist cu o propunere de munca in folosul comunitatii . Ce trebuie sa fac ??
Lovire si alte violente
jan09
Am fost lovit cu o ranga in cap pe data de 19.07.2015 in fata imobilului unde locuiesc de catre un vecin care sta fara forme legale cu chirie.Sotia mea a fost ... (vezi toată discuția)
Martor politist
cattie
Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
Intrebare
carmen69
Buna ziua .In cazul in care o persoana a fost agresata si se scoate certificat medico legal politia trebuie sa trimita cazul in instanta sau cel agresat?Care ... (vezi toată discuția)