avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin produse de relaxare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin produse de relaxare

Buna Ziua , Unde gasesc si eu mai multe informatii cu privire la avizele necesare pentru deschiderea unui magazin cu produse naturale de relaxare !
Si unde pot gasi o lista cu cele care pot fi comercializate legal in tara noastra ?

Alte discuții în legătură

Comercializare tigara electronica/ lichid tigara electronica. mosteanu19 mosteanu19 Buna ziua, Nu am reusit sa gasesc mare lucru cu privire la comercializarea tigarilor electronica si sau a lichidelor pt tigari electronice...#-o Daca ma ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unui produs cosmetic din ingrediente naturale Specialnov Specialnov Bună ziua! Doresc să comercializez un produs cosmetic realizat din ingrediente naturale 100%. Dețin codurile CAEN necesare, însă nu știu ce pași ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate : comercializare produse din carne, mezeluri mihaiela_d mihaiela_d Buna ziua, doresc sa deschid un magazin pentru comercializare produse din carne(mezeluri). Am tot cautat pe net , dar nu gasesc exact ce pasi trebuie urmati, ... (vezi toată discuția)