avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... semnare oferta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

semnare oferta banca

buna ziua,

banca la care am un credit ipotecar, la solicitarea mea mi-a transmis o oferta de diminuare a dobanzii si eliminare a unor comisioane.
vreau sa accept oferta.
cum pot proceda?
putem semna un act aditional prin corespondenta?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:48, 7 Ianuarie 2016
Mergeti la Banca si cereti lamuriri.
Daca v-au transmis o oferta precis au stabilit si modaliatile de transpunerea ei in practica.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca--politist pepenasul pepenasul In anul 2007, am luat un credit ipotecar de la Banca pe o perioada de 20 ani. Dobanda in primul an fiind fixa si ulterior variabila. Pana in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)