avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Se poate emite moneda electronica prin donatie?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Se poate emite moneda electronica prin donatie?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legala emiterea de moneda electronica prin donatii primite de la alte persoane (fizice) catre o persoana fizica prin metoda de tip PayPal cu buton "Donate".

Va multumesc anticipat.
Cu stima.

Alte discuții în legătură

Venituri din donatii online persoana fizica adriana.r adriana.r Buna ziua, cazul este urmatorul: O persoana fizica incaseaza donatii pentru intretinerea unui blog de grafica si programare IT. Sumele sunt mici si se platesc ... (vezi toată discuția)
Venituri din donatii la pf adriana.r adriana.r Buna ziua, cazul este urmatorul: O persoana fizica incaseaza donatii pentru intretinerea unui blog de grafica si programare IT. Sumele sunt mici si se platesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)