avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita autoturism codebitor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita autoturism codebitor

buna seara!. am fost executat silit cu un autoturism in calitate de codebitor la un credit al sotiei mele. masina are o valoare infima fiind din 1998.am inteles ca executorul a dat masina in urmarire la politie ca sa mi fie luata masina. ce se poate face in acest caz avand in vedere creditul facut de sotie in 2007 cu asigurare si executat in 2014,noiembrie.pot sa mai apar cu masina in trafic sau la un control de rutina al politiei imi poate fii luata masina?. va multumesc anticipat!.

Alte discuții în legătură

Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? savysb savysb Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? Pe scurt: in urma unui dosar de executare care a ramas nelucrat din 2014, executorul a inceput ... (vezi toată discuția)